Enartis

Page 4

Enartis predstavlja jednog od najznačajnijih proizvođača u oblasti enoloških sredstava. U svom asortimanu nude sve potrebne proizvode za proizvodnju vina, od sredstava za primarnu proizvodnju preko sredstava za negu vina i bistrila do proizvoda za čuvanje i korekciju.

S obzirom na širinu ponude Enartis je danas, globalno gledano, najveći distributer sredstava za proizvodnju vina. Referenc lista Enartisa obuhvata neke od najvećih i najvećih proizvođača vina. U Australiji je ogranak Enartisa za Pacifik proglašen za najboljeg dobavljača u vinskoj industriji. Danas Enartis deluje na svim kontinentima uz stalni rast prodaje, pre svega zahvaljujući kvalitetu svojih proizvoda i usluzi.

Na teritoriji Srbije, Crne Gore i Makedonije , Revin doo zastupa Enartis već nekoliko godina uz stalni rast prodaje i broja kupaca. Danas u našoj zemlji imamo sve veći broj vinara koji se okreće Enartis proizvodima. 

Naš cilj je da svakom proizvođaču vina ponudimo adekvatan proizvod uz savet za korišćenje, a naročito uzimajući u obzir uslove proizvodnje i profil vina.

U asortimanu Enartisa više podataka možete pronaći na stranici koja se tiče enoloških sredstava.