Tanini u primarnoj proizvodnji

Tanini u u primarnoj proizvodnji se načelno dele u dve kategorije:

Tanini za fermentaciju belih vina:

Tanini za maceraciju i fermentaciju crnog grožđa:

ENARTIS TAN FPTanin za stabilizaciju boje Sastav: Mešavina kondenzovanih i elagitaninaIzgled: granule braon boje sa blagim mirisom na drvo Enartis Tan FP je sastavljen uglavnom od kondenzovanih i elagitanina. U vinarstvu deluje...

TAN CITRUSMešavina enoloških tanina posebno namenjenih za zaštitu od oksidacije i podizanje voćnih aroma belih i roze vina SASTAV: mešavina galotanina i kondenzovanih tanina ekstrahovanih iz drveta bagrema i limuna OPŠTE OSOBINE:...

TANENOL ROUGETanin za stabilizaciju boje Sastav: mešavina kondenzovanih i hidrolizabilnih tanina Izgled: granulice tamne boje sa blagim mirisom na drvo TANENOL ROUGE je mešavina tanina koji imaju odličan učinak u stabilizaciji boje crvenih...

TANENOL BLANCTANIN ZA BELA VINA SASTAV: Galotanin IZGLED: Granule žućkaste boje sa blagim cvetnim mirisom TANENOL BLANC je hidrolizujući galotanin koji hidrolizom oslobađa glukozu i galnu kiselinu. To pomaže vezivanju i stabilizaciji nekih...